حواستان به روغن های موجود در بازار باشد!

روغن سرخ کردنی

بهتر است نسبت به استفاد از روغن های موجود در بازار بیشتر دقت کنید و از آن ها در مصارف سرخ کردنی استفاده نکنید و سعی کنید آن ها را به کارنبندید این روغن های معمولی بیشترین لطمه را به سلامتی شما می زنند

دکترهدایت حسینی روز دوشنبه در نشست خبری همایش روز جهانی غذا به مردم توصیه کرد مواد غذایی سرخ کردنی را در سبد غذایی خود کاهش دهند، اظهار داشت: به جای استفاده از روغن های معمولی از روغن های مخصوص سرخ کردنی استفاده کنند تا ترکیبات سرطان زا درغذا تشکیل نشود.
وی با اشاره به اینکه درصدی از روغن های سرخ کردنی روغن پالم است، افزود: اینگونه روغن ها در برابر حرارت مقاوم بوده و روغن های سرخ کردنی مواد سمی در غذا تولید نمی کنند.
حسینی درمورد فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت نیزافزود: با توجه به برگزاری جلسات متعدد طبق قانون فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت تهیه و شامل 37 قلم کالا از جمله نوشابه گازدار، مواد غذایی شور و پرچرب و سوسیس و کالباس است.
وی ادامه داد: گروه های غذایی با چربی، نمک و شکر بالا به عنوان کالاهای آسیب رسان به سلامت تعیین و تبلیغات آنها در صدا و سیما محدود شده است.
مدیرکل نظارت برفرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: خود مصرف کنندگان بایستی افزایش پرداخت ما به التفاوت کالاهای آسیب رسان به سلامت را بپردازند.
** اسامی تولیدکنندگان متخلف آبلیمو بعد از صدور رای دادگاه اعلام خواهد شد
مدیر کل نظارت برفرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: برنامه ارتقای کیفیت آبلیموها از سال گذشته آغاز شد.
حسینی افزود: تعدد نام های تجاری و تولید قراردادی از علل تولید آبلیموهای تقلبی بود بنابراین محدودیت هایی در این زمینه به عمل آورده ایم.
وی با بیان اینکه با نمونه برداری ها از آبلیموهایی که با ضوابط فنی وزارت بهداشت انطباق نداشتند برخورد شد، افزود: سه خط تولید آبلیمو توقیف و51 محصول به مراجع قضایی معرفی شدند و هم اکنون نظارت مستمر روی آنها انجام می شود.
مدیرکل نظارت بر فرآورده های خوراکی سازمان غذا و دارو از مردم خواست آبلیموهای فله ای را مصرف نکنند.
حسینی تاکید کرد: هرجا آبلیمو فله ای را ببینیم جمع آوری می کنیم و آبلیموهای صنعتی نیز به شدت تحت کنترل هستند.
وی یادآورشد اسامی آبلیموهای متخلف بعد از صدور رای دادگاه اعلام خواهد شد، اظهار کرد: آبلیموها فقط بایستی از کنساتره لیمو یا لیمو تازه تهیه شود و غیر از آن تخلف محسوب می شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر اینکه محیط زیست با از بین بردن برخی آبلیموها در محیط زیست مخالفت کرده گفت: ‘ آنها حتما دلایل خود را داشته اند’.

امتیاز دهید

طراحی وبسایت و سئو توسط مهندس هرمزی ۰۹۳۶۰۶۱۳۸۱۲

اشتراک گذاری مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های اجتماعی