چطور در تختخواب ورزش کنیم؟

ورزش کردن روی تختخواب

اگر بیمار شده اید یا اینکه اعضای بدنتان آسیب دیده است، ممکن است اجازه نداشته باشید که از تختخوابتان خارج شوید، اما همچنان ورزش کردن برایتان مفید است. شرایطی همچون سیاتیک یا آسیب‌های عضلانی ممکن است حرکت را برای شما دشوار سازند. اما زمانیکه در تختخواب هم استراحت می‌کنید می‌توانید با ایجاد استقمات به بهبود و حفظ سلامت جسمی تان کمک کنید. در این نوشته چند ایده درباره‌ی اینکه چطور می‌توانید در تختخواب ورزش کنید را برایتان جمع آوری کرده‌ایم.

۱. تا جایی که می‌توانید پاهایتان را بالا بکشید
این نرمش، عضلات شکم شما را منقبض می‌کند. فقط کافی است پاهایتان را ۱۵ سانتیمتر از تخت بالاتر بیاورید. این کار را ادامه دهید تا زمانی که احساس خستگی کنید. این تمرین همچنین به گردش خون در بدنتان نیز کمک خواهد کرد.

۲. به روی شکمتان بچرخید و پاهایتان را بالا بکشید
این نرمش بر روی عضلات باسن و پشت پای شما کار خواهد کرد. ممکن است در حین انجام این تمرین بر روی ستون فقرات خود فشاری احساس کنید، بنابراین اگر کمرتان آسیب دیده است این تمرین را انجام ندهید.

۳. پرس سینه‌ی سبک با قوطی‌های کنسرو
حواستان باشد که قوطی‌های کنسرو باز نشده باشند! قاعدتا دوست ندارید که دست و بالتان را با لبه های تیز درب قوطی‌ها زخمی کنید. بعلاوه برای این تمرین به کمی هم وزن احتیاج دارید. همچنین می‌توانید از دمبل‌های سبک هم استفاده کنید.

۴. تمرین پایین تنه با جیم بال یا توپ‌های بدنسازی
پایین تنه‌تان، از زانو به پایین را بر روی توپ قرار دهید و دستانتان را به روی زمین تکیه دهید. حالا توپ را حرکت دهید و سعی کنید آنرا با پاهایتان کنترل کنید.

۵. تمرینات کششی پایین تنه
برای انجام تمرینات کششی پایین تنه، به راحتی می‌توانید همان طور که بر روی پشت خوابیده‌اید، زانوهایتان را بالا کشیده و تا جایی که می‌توانید به صورتتان نزدیک کنید.

۶. استفاده از توپ اسفنجی برای نرمش انگشتان دست
با فشار دادن توپ‌های اسفنجی توسط انگشتان دستتان، اعصابی که به نوک انگشتان دستتان خاتمه میابند تحریک شده و فعال می‌شوند. این نرمش همچنین به فرایند بهبود بیماری شما نیز کمک می‌کند! توسط انگشتان و کف دستتان توپ را فشار دهید و رها کنید. و این روند را تا جایی که می‌توانید تکرار نمایید.

۷. با حرکت دادن گردنتان از این طرف به آن طرف به آرامی آنرا نرمش دهید
این تمرین را می‌توانید با قرار دادن یک بالش در زیر گردن یا بدون آن انجام دهید. توسط این روش، عضلات گردن و سرشانه‌هایتان تحریک خواهند شد. این نرمش همچنین به گردش خون در مغزتان نیز کمک خواهد کرد.

توجه:
بیمارانی که بی حرکت در رختخواب بمانند، جریان خون در بدنشان به مشکل بر می‌خورد، که نهایتان ممکن است به زخم بستر دچار شوند. بنابراین برای بیمارانی که در رختخواب استراحت می‌کنند، مهم است که نرمش‌هایی داشته باشند تا دچار زخم بستر نشوند.

امتیاز دهید

طراحی وبسایت و سئو توسط مهندس هرمزی ۰۹۳۶۰۶۱۳۸۱۲

اشتراک گذاری مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رسانه های اجتماعی