هشدار یک پزشک درباره سقط جنین در پی مصرف گوشت خوک در برخی رستوران‌ها

گوشت خوک

یک پزشک عمومی با هشدار درباره سقط جنین در زنان باردار در پی مصرف گوشت خوک در برخی رستوران‌ها گفت: اسهال خونی، یرقان عفونی، بیماری شبه باد سرخ، تصلب شرایین و دردهای مفصلی برخی از بیماری‌ها و تاثیرات منفی گوشت خوک بر روح و جسم است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج جامعه پزشکی، مینو سادات محمود عرب با بیان اینکه یکی از حیوان‌هایی که مصرف گوشت آن در فهرست غذاهای حرام قرار دارد گوشت خوک است، عنوان کرد: قرآن کریم، انواع غذاها را که برای جسم و روح انسان مفید است و ذائقه‌ او را نیز ارضاء می‌کند حلال شمرده است و از طرفی انسان را از خوردن غذاهای مضر نهی می‌کند.

وی تاکید کرد: ممنوعیت از خوردن غذاهای غیربهداشتی خدمت بزرگی برای سلامتی انسان‌ها است.

این عضو بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به حکمت خداوند در حلال و حرام دانستن غذاها افزود: خوک به دلیل خوردن فضولات و پس‌مانده‌های تغذیه، در میان حیوانات یک حیوان بی‌غیرت به شمار می‌رود که هیچ حمایتی از ماده خود نمی‌کند، چه بسا با خوردن گوشت آن شاهد تاثیرات منفی بر روح و روان باشیم.

محمود عرب با اشاره به تاثیرات منفی خوردن گوشت خوک بر جسم گفت: اسهال خونی، یرقان عفونی، بیماری شبه باد سرخ که در انسان به صورت لکه‌های سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دست‌ها ظاهر می‌شود، تصلب شرایین، دردهای مفصلی، مسمومیت‌ها و انتامیب هیستولتیک، که این بیماری انسان را به اسهال خونی‌ آمیبی مبتلا می‌کند، از جمله عوارض مصرف گوشت خوک است.

وی گفت: در کشورهای اسلامی در اثر مبارزه‌ جدی اسلام، گوشت این حیوان مصرف نمی‌شود و لذا پیامدهای آن نیز کمتر به چشم می‌آید، اما در کشورهای غربی مانند اروپا و آمریکا این ممنوعیت اعمال نمی‌شود ولی با این حال بسیاری از مردم از مصرف آن دوری می‌کنند.

این پزشک عمومی ادامه داد: حتی در برخی کشورها مثل برخی قسمت‌های روسیه در اثر شیوع بیماری‌های مربوط به گوشت خوک که کرم ترکین یا ترشین نام دارد، مصرف گوشت آن را ممنوع اعلام کردند و همچنین بیماری کرم کدوی خوک به صورت گسترده در جهان منتشر شده است و در کشورهای اسلامی که گوشت خوک مصرف نمی‌کنند به ندرت دیده می‌شود.

محمود عرب تاکید کرد: ما در جایگاه یک مسلمان هر جایی بشنویم که در بین مردم ایران خوردن این گوشت به عنوان گوشت حلال شمرده می‌شود مسلماً با این مسئله مبارزه می‌کنیم، بنابراین چیزی که در قرآن حرام شده است هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی بر روی تمام ارگان‌های بدن تاثیر گذار است.

وی افزود: کسی که گوشت خوک مصرف کند دیگر نمی‌تواند مانند انسان عمل و رفتار کند و قدرت تفکر سالم نیز از وی گرفته می‌شود.

این پزشک عمومی با اشاره به ترویج گوشت خوک در برخی رستوران‌ها گفت: دولت می‌تواند با اطلاع‌رسانی به موقع در رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی مردم را با مخاطرات ناشی از مصرف این گوشت آشنا کند و با نظارت ماموران بهداشت مانع مصرف این گوشت با عنوان گوشت حلال شوند.

محمود عرب درباره تاثیرات مصرف گوشت خوک بر زنان و مردان خاطرنشان کرد: مصرف این گوشت اثرات یکسانی بر روی زنان و مردان دارد و در زنان باردار منجر به سقط جنین می‌شود.

امتیاز دهید

طراحی وبسایت و سئو توسط مهندس هرمزی ۰۹۳۶۰۶۱۳۸۱۲

اشتراک گذاری مقاله

یک پاسخ

  1. با درود، بهتر است که ایشان به عنوان یک پزشک برای این رای خود که گوشت خوک به سقط جنین می انجامد، منابعی علمی و مستند را ارائه نمایند، چه ایرانیان باورمند به اسلام با پیروی از دین خود از خوردن گوشت خوک می پرهیزند، و آنان هم که نمی پرهیزند رساندن آنان به این باور نیازمند نشان دادن منابع و مستندات علمی است تا ناپرهیزان از گوشت خوک به این باور برسند. برای خود من که گوشت خوک نمی خورم، این پرسش پیش می آید که چرا با این که گاو و شاید گوسفند هم کرم های کدوی (تنیا) خود را دارند، چرا این دشواری دامپزشکی بیشتر درباره خوک گوشزد می شود؟ از سوی دیگر، رفتار ویژه یک جانور چگونه می تواند پس از پختن پروتئین های گوشت که ساختار سوم و چهارم خود را (کارکردشان را) با گرمای بسیار از دست می دهند، و پس از گوارش و شکستن مولکول های پروتئین و اسیدهای نوکلئیک آن در معده (تا آن جا که می دانیم) با اسید معده و آنزیم های گوارشی بر مردمی تاثیر کند و او را بی غیرت نماید؟ با توجه به این که بازرسی دامپزشکی از شرایط کشتار و توزیع بهداشتی دام است و با توجه به این که همه موجودات زنده با گرمای پخت و پز می میرند، چرا از تریشین و یا هر انگل دیگر خوک بیشتر از انگل های دیگر دام ها هراسیده می شود؟ در برخی موارد در استدلال برای حرام بودن گوشت خوک از نزدیکی ژنتیکی آن با مردمی سخن گفته شده است، این در حالی است که بر پایه بررسی های فیلوژنتیکی (تبارشناختی، تبارزادی) هم خوک و هم خرگوش با مردمی به همان دوری گاو و گوسفند می باشند و خویشاوندی نزدیکتری دیده نمی شود. جانداران پیشهسته (پروکاریوت ها) و هوهسته (یوکاریوت ها) درختچه زندگی را می سازند که زیست شناسی مردمی نیز بخشی از آن است و ژن های مخمرها (قارچ هایی تک یاخته ای) در یاخته مردمی و ژن های مردمی در یاخته مخمر پس از تراریخت کردن یاخته های پذیرنده کارکرد خود را دارند که بخشی بنیادین از دانش ژنیک (ژنتیک) و زیودانشگری (بیوتکنولوژی) است. پس چگونه بر نزدیکتر بودن خوک به مردمی بیشتر پافشاری می شود؟ پیشتر از پاسخ ها، رهنمودها و روشنگری های از خانم دکتر مینو سادات محمود عرب سپاسگزاری می نماید. و از این تارنما که دستیابی به چنین رهنمودهایی را شدنی ساخته است. چون این گفتمان درباره دستورهای دین اسلام است، از پژوهشگران و اندیشمندان دینی نیز خواهشمند است با ارائه یافته های خود خانم دکتر را در پاسخگویی یاری فرمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *